Op het platteland van India - Reisverslag uit Tindivanam, India van Margon Brink - WaarBenJij.nu Op het platteland van India - Reisverslag uit Tindivanam, India van Margon Brink - WaarBenJij.nu

Op het platteland van India

Door: Margon

Blijf op de hoogte en volg Margon

07 Maart 2020 | India, Tindivanam

Plakkerig en vies kom ik thuis aan. Heb ik net geleerd hoe ik de bum-gun moet gebruiken, moeten we in het oranje huis spaarzaam zijn met het water, want de motor van de waterpomp is stuk. Douchen mag niet meer, omdat we water willen besparen, met een emmer met een bodempje water, was ik me in de badkamer. We zijn ook gestopt met het doorspoelen van de wc. Plassen doen we wel, maar de grote boodschap laten we achter in Sristi village. Ik gebruik alleen nog water voor de afwas.

Lees de rest van dit verslag op www.solivagant.nl

Ik ben mijn website nog steeds aan het optimaliseren en verbeteren, toch probeer ik alvast langzaam toe te bouwen tot een volledige werkzame website.

Voorlopig blijf ik op deze site nog een verwijzing plaatsen naar mijn nieuwe website toe, maar op den duur wil ik gebruik gaan maken van een nieuwsbrief.